شناسهٔ خبر: 190109 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اجرای پویش نه به تصادف با شعار «شیش دونگ برانیم» همزمان با سراسر کشور در استان هرمزگان

پویش در راستای ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی و فرهنگ سازی رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در طول سفر، پویش نه به تصادف از ۲3 اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه اجرا می شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان هرمزگان، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان عنوان کرد: با عنایت به در پیش بودن طرح نوروزی ۱۴۰۴ و افزایش سفرهای جاده‌ای و به منظور ارتقای ایمنی سفرها، کاهش ضریب ریسک پذیری و سوانح رانندگی، طرح پویش ملی ایمنی و سلامت سفر با عنوان《نه به تصادف》که مورد تاکید دولت چهاردهم و مقام عالی وزارت راه و شهرسازی است، توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان از ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه مقارن با تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان اجرا خواهد شد.

شرفی افزود: با توجه به این که بالغ بر ۴۰ درصد تلفات و جراحات وارده مربوط به سرنشینان و همراهان سفر است، برنامه‌های پویش نوروزی امسال بر رویکرد《اهمیت تمرکز کامل و شیش دونگ بودن راننده》و نقش مهم همراهان سفر در کاهش سوانح جاده‌ای متمرکز است.